FIND DIN

TRÆNER

Få en skræddersyet og personlig træningsoplevelse med vores privatundervisning i Racket Club! Find din nye træner med et enkelt klik og træn på dine egne præmisser.

TEKNIK

Prøv verdens sjoveste sport på et introhold i dit lokale Racket Club center! Oplev den udfordrende og sveddryppende padelsport på en sjov måde. Tilmeld dig her!

TAKTIK

Holdtræning er en fantastisk måde at teste dit niveau af og komme i gang med padel. Holdtræning er en sjov og inkluderende oplevelse for alle aldre og niveauer.

PRAKTIK

Bootcamps er en effektiv måde at skærpe dine evner´. Et forløb på å 4-6 uger i en lille gruppe skræddersyet dine behov og ambitioner. Læs mere her.

TRÆNERE

Vores trænere er erfarne og kompetente inden for padel, og de er dedikerede til at hjælpe dig med at forbedre dine færdigheder. Her er vores træneres præsentation:

Ricard Manchon Zugasti
ricard@racketclub.dk

Træn med Ricard i Kløver, Tårnby, Terminalerne & Taastrup.

Carla Rodriguez
carla@racketclub.dk

Træn med Carla i Kløver, Tårnby, & Terminalerne.

Nicolai Lyng Dahl
nicolaj@racketclub.dk

Træn med Nicolaj i Kløver, Tårnby, Terminalerne & Taastrup.

Josva Engmose Jensen
josva@racketclub.dk

Træn med Josva i Kløver, Tårnby, Terminalerne & Taastrup.

Rolf Filtenborg
rolf@racketclub.dk

Træn med Rolf i Kløver & Tårnby.

Thomas Young
thomas@racketclub.dk

Træn med Thomas i Taastrup

Mickey Oliver
mickey@racketclub.dk

Træn med Mickey i Taastrup, Slagelse & Tårnby.

gode historier

Hvorfor privatundervisning?

"Privatundervisning i padel er det bedste, jeg har gjort for mit spil. Instruktøren gav mig personlig feedback og skræddersyede øvelser til mit niveau."

Mand 36 år

"Jeg troede ikke, at jeg kunne forbedre mit spil yderligere, men privatundervisning har virkelig gjort meget. Nu spiller jeg mere selvsikkert og har mere sjov på banen."

Kvinde 25 år

"Privatundervisning i padel er en game changer! Jeg fik den nødvendige tekniske vejledning og strategiske input til at tage mit spil til næste niveau på kort tid."

Mand 50 år

Deltag i vores introhold og få den perfekte start på din padelrejse!

Book din plads nu