VÆLG DIT MEDLEMSKAB

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABet!

MEDLEM
99,-
Pris pr. måned. Ingen binding. Gratis oprettelse.*
Spar mindst 20,- pr. booket time
Spar 50% i tidsrummet 22.00-24.00
Book 90 dage frem i tiden
Rabat på holdtræning & undervisning
Adgang til booking af boldmaskine
Adgang til fitness & wellness
Mulighed for kaffekort
Fast rabat hos samarbejdspartnere*
BLIV MEDLEM
*Rabatkode udleveres fysisk i dit lokale RC-center
VAMOS+
449,-
Pris pr. måned. Ingen binding. Gratis oprettelse.*
Spil gratis hverdage 10.00-16.00
Spil gratis fredag 10.00-24.00
Spil gratis lørdage 16.00-24.00
Spar mindst 20,- pr. booket time
Spar 50% i tidsrummet 22.00-24.00
Book 90 dage frem i tiden
Rabat på holdtræning & undervisning
Adgang til fitness & wellness
Mulighed for kaffekort
Fast rabat hos samarbejdspartnere*
BLIV VAMOS+
*Rabatkode udleveres fysisk i dit lokale RC-center
365-MEDLEM
899,-
Pris pr. 12 mdr. Ingen binding. Gratis oprettelse.*
Spar mindst 20,- pr. booket time
Spar 50% i tidsrummet 22.00-24.00
Book 90 dage frem i tiden
Rabat på holdtræning & undervisning
Adgang til booking af boldmaskine
Adgang til fitness & wellness
Mulighed for kaffekort
Fast rabat hos samarbejdspartnere*
BLIV 365-MEDLEM
*Rabatkode udleveres fysisk i dit lokale RC-center
BOOK MED MATCHi
I Racket Club anvender vi bookingsystemet MATCHi. Med en profil på MATCHi kan du booke i alle vores centre, tilmelde dig træning og meget meget mere.
GÅ ALDRIG GLIP AF NOGET

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKBET

HOLDTRÆNING

Fleksibel holdtræning med fællesskab og dygtige trænere - motivation og samspil på dit niveau!

PRIVATUNDERVISNING

Skræddersyet undervisning; nå dine mål med erfarne undervisere - optimalt oplevelser garanteret!

BOLDMASKINE

Udfordr dig selv, bare dig mod boldmaskinen. Ingen andre, ingen undskyldning!

FITNESS/WELLNESS

Opnå dine mål i en inkluderende atmosfære. Tag det første skridt mod balanceret livsstil!

SPLIT PAYMENT ER LIVE

DYNAMISKE PRISER I RACKET CLUB

Med vores dynamiske prisstruktur introducerer vi nu Split Payment på MATCHi, som revolutionerer måden, betaling og booking foregår på, ved at gøre processen både mere enkel og transparent. Når en booking foretages, står den person, der booker, for den fulde pris, men nu kan medspillere nemt tilføjes og betale deres andel direkte gennem appen. Dette Split Payment-system tillader individuelle priser for hver spiller, hvilket er gældende i alle vores centre*. Dette betyder, at prisen per spiller falder, jo flere der tilføjes til bookingen, og skifter fokus fra "banebaseret" til "spillerbaseret" prissætning.

Vores medlemmer nyder godt af lokale og sæsonbetonede prisvariationer, der tilbyder attraktive tilbud, hvorved det årlige medlemskab til 99 kr/md. hurtigt tjener sig ind igen, med en besparelse på mindst 20 kr. per booking. Som en eksklusiv fordel sparer medlemmer nu hele 50% af den normale pris på bookinger i alle vores centre i tidsrummet 22.00 til 00.00. Dette tilbud gør det endnu mere fordelagtigt at være medlem og spille i de sene timer.

Se de nedenstående eksempler for en detaljeret forståelse af, hvordan Split Payment fungerer i praksis*:
(*Bemærk venligst, at individuel prissætning og medlemsrabatter gælder for alle centre, med forbehold for lokale variationer og tilbud.)

v. 0 medlemmer
kr330/time
kr 0/time i rabat
Show Features and Perks
Ikke-medlem: kr 82,5/time
v. 2 medlemmer
kr285/time
kr 45/time i rabat
Ikke-medlem: kr 82,5/time
Medlem: kr 60/time
v. 3 medlemmer
kr262,5/time
kr 67,5/time i rabat
Show Features and Perks
Ikke-medlem: kr 82,5/time
Medlem: kr 60/time
v. 4 medlemmer
kr240/time
kr 90/time i rabat
Show Features and Perks
Medlem: kr 60/time

*ikke aktivt i Racket Club Mors & Racket Club Dragør
**alle priser er vejledende og eksemplet illustrerer blot prisstrukturen

ET HAV AF PERSONLIGE MULIGHEDER

UNIKKE FORDELE TIL DIG

Når du booker padel på vores single- og double-baner, bliver det nu ekstra nemt og sjovt! "Split payment" gør det super enkelt at invitere dine venner med ind på banen. Alle spillere kan nemlig tilføjes til bookingen direkte via MATCHi uden besvær. Og wupti, fordelingen af betalinger sker helt automatisk mellem jer alle, så alle betaler deres del, allerede inden bookingen begynder. Det eneste dine medspillere skal gøre er at godkende via appen. Det er som at have din egen booking-assistent i lommen, som tager sig af alle de indbyrdes afregninger med et snuptag!Vi har taget alt besværet ud af at arrangere padelbookinger på både single- og double-baner. Ikke mere manuelt besvær – det er legende let. Og nu kan du som medlem endda se præcist, hvor meget du skal betale for at være med, så din medlemspris altid fremgår som din andel af bookingen, når du er blevet tilføjet. Medlemskaberne er skræddersyede og personlige, så dine fordele er det naturligvis også!

BLIV MEDLEM NU
OPTIMEREDE FORDELE

MEMBER'S ONLY

Med vores nyeste opdatering introducerer vi dynamiske priser i alle vores centre, hvilket repræsenterer en spændende ændring. Dette indebærer, at priserne nu tilpasses individuelle spillere på samme booking, og du kan klart følge med i disse priser som "split payment" i MATCHi-appen. Denne ændring markerer en skiftende tilgang, hvor vores medlemskaber nu er "spillerbaserede" snarere end "banebaserede". Den samlede pris på banen, du får, afhænger altså af, hvor mange medlemmer du tilføjer til din padelkamp i MATCHi. Jo flere medlemmer desto billigere bliver banen totalt. Med vores medlemskab til 99 kr/md eller 899 kr/år gør vi booking endnu nemmere for dig. For at forbedre din oplevelse yderligere har vi også opgraderet medlemsfordele, og dette gælder både for single- og double-baner. Vi håber, at denne forandring vil gøre din tid hos os endnu mere fornøjelig og tilpasset dine præferencer på banen.

BLIV MEDLEM NU
Oplev Fællesskabet hos Racket Club

EN DEL AF KLUBBEN

Velkommen til Racket Club - stedet hvor padel, motion og sociale oplevelser smelter sammen og skaber et unikt fællesskab! Vi er mere end blot en padel-kæde; vi er en klub, hvor medlemskab betyder at være en del af noget større.

Når du bliver medlem hos os, åbner du døren til et fællesskab, hvor voksne finder deres frikvarter og unge formes gennem fælles oplevelser. Vores to eksklusive medlemskaber, "Medlem" og "365-Medlem", er skræddersyet til at imødekomme dine behov og livsstil.

For de voksne tilbyder vi et frirum fra hverdagens stress, hvor du kan finde ro og samvær blandt ligesindede. Med vores Medlemskab kan du spare penge og få adgang til padel, træning, boldmaskiner og fitness.Vores ungdomsfællesskab giver unge mulighed for at opleve padel med vennerne og skabe minder for livet. Unikke fordele og dynamiske priser gør det overkommeligt og sjovt for alle at deltage.

Med vores Split Payment-system i MATCHi-appen indfører vi en ny tilgang til padelbooking. Bliv en del af en spillerbaseret prisstruktur, hvor priserne tilpasses individuelle spillere på samme booking. Jo flere medlemmer, desto mere sparer du! Dette markerer vores overgang fra at være en kæde til at være en klub. Hos os handler det om fællesskab! 

Vi tilbyder aktiviteter for alle aldre og niveauer. Vores holdtræning, ledet af erfarne trænere, tilbyder motivation og samspil. Skræddersyet privatundervisning hjælper dig med at nå dine mål, mens boldmaskinen udfordrer dig uden distraktioner. Vores fitness- og wellnessfaciliteter skaber en inkluderende atmosfære for dem, der ønsker at tage det første skridt mod en balanceret livsstil.Bliv en del af Racket Club-familien i dag og oplev padel på en helt ny måde. Optimerede medlemsfordele, sociale arrangementer og en dynamisk prisstruktur venter på dig. Tilmeld dig nu og tag det første skridt mod en aktiv og social livsstil!

BLIV MEDLEM NU

Deltag i vores introhold og få den perfekte start på din padelrejse!

Book din plads nu