EN UNIK OPLEVELSE

RACKET CLUB Dragør

Book BANE
+45 23 70 11 00
support@racketclub.dk
A. P. Møllers Allé 43a, 2791 Dragør
@racketclubdragor

PADEL I DRAGØR

Racket Club Dragør er det ideelle padelcenter i Dragør-området. Vi har udvidede åbningstider fra kl. 06:00 til kl. 24:00 og kan også tilbyde bemandet åbningstid efter aftale.

Vores faciliteter inkluderer tre indendørs doublebaner, der giver dig mulighed for at nyde padelspillet i komfortable omgivelser. Derudover har vi en udendørs doublebane til din rådighed (bemærk, at batleje, køb af bolde og drikkevarer ikke er tilgængelige på banen).

Efter din spilsession kan du slappe af og forfriske dig i vores omklædningsrum med brusere, der er tilgængelige for din bekvemmelighed.

Download plantegning
  • Hos os finder du omklædningsrum med brusere, leje af bat og køb af bolde i hele åbningstiden, så du kan spille i absolut komfort og stil.

  • Uanset om du er en erfaren spiller eller ny i sporten, er Racket Club Dragør stedet, hvor din padeloplevelse bliver uforglemmelig.

  • Racket Club Dragør er dedikeret til at give dig den bedste padeloplevelse i området, og vi ser frem til at byde dig velkommen til vores moderne faciliteter.

RACKET CLUB Dragør

BOOK BANE NU

MATCHi Widget