PADEL MED HAVUDSIGT

RACKET CLUB TERMINALERNE

Book BANE
+45 23 70 11 00
support@racketclub.dk
Oceankaj 1, 2150 Nordhavn
@racketclubterminalerne

PADEL I NORDHAVN

Racket Club Terminalerne er det ultimative padelcenter i Københavns Nordhavn og en del af Racket Club-familien. Vores faciliteter er tilgængelige døgnet rundt, fra kl. 06:00 til kl. 24:00, og alt er fuldstændig automatiseret for din bekvemmelighed.

Vi tilbyder fire indendørs doublebaner og yderligere fire indendørs singlebaner fordelt i Terminal 1 og Terminal 2 helt ud til vandet.

For din bekvemmelighed er der omklædningsrum med brusere, så du kan forfriske dig og føle dig komfortabel, inden du forlader vores førsteklasses faciliteter. Det er muligt at leje bat og købe bolde i hele åbningstiden.

Uanset om du er en erfaren padelspiller eller en begynder, byder Racket Club Terminalerne dig velkommen til at udforske padelsporten i moderne og komfortable omgivelser. Vi ser frem til at give dig den mest uforglemmelige padeloplevelse i Københavns Nordhavn.

Download plantegning
  • Hos os finder du omklædningsrum med brusere, leje af bat og køb af bolde i hele åbningstiden, så du kan spille i absolut komfort og stil.

  • Uanset om du er en erfaren spiller eller ny i sporten, er Racket Club Terminalerne stedet, hvor din padeloplevelse bliver uforglemmelig.

  • Muligvis den smukkeste udsigt fra en padelbane i Danmark.

RACKET CLUB TERMINALERNE

BOOK BANE NU

MATCHi Widget