ALLE TIDERS PADEL OPLEVELSE

RACKET CLUB Roskilde

Book BANE
+45 23 70 11 00
support@racketclub.dk
Rønøs Alle 2, 4000 Roskilde
@racketclubroskilde

PADEL I ROSKILDE

Racket Club Roskilde er din ultimative padeldestination i hjertet af Roskilde. Vi byder dig velkommen fra kl. 06:00 til kl. 24:00, og vores hjælpsomme personale er til stede fra kl. 07:00 til kl. 22:00 for at sikre, at du får den bedste oplevelse.

Vi tilbyder fem indendørs doublebaner og en indendørs singlebane, så uanset om du er på udkig efter double- eller single-spil, har vi faciliteterne til det. Efter spillet kan du nyde vores omklædningsrum med brusere for at friske dig op. Vores café og shop er det perfekte sted at forny energien med forfriskninger og finde alt det nødvendige udstyr.

Hvis du har brug for det, har vi også et kontor og et konferencelokale til rådighed, så du kan afholde forretningsmøder eller planlægge særlige arrangementer.

Download plantegning
  • Hos os finder du omklædningsrum med brusere, leje af bat og køb af bolde i hele åbningstiden, så du kan spille i absolut komfort og stil.

  • Uanset om du er en erfaren spiller eller ny i sporten, er Racket Club Roskilde stedet, hvor din padeloplevelse bliver uforglemmelig.

  • Racket Club Roskilde er dedikeret til at give dig den bedste padeloplevelse i Roskilde-området, og vi ser frem til at byde dig velkommen i vores moderne faciliteter.

RACKET CLUB ROSKILDE

BOOK PADEL NU I ROSKILDE!

MATCHi Widget