I HJERTET AF SJÆLLAND

RACKET CLUB SLAGELSE

Book BANE
+45 23 70 11 00
support@racketclub.dk
Fabriksvej 6, 4200 Slagelse
@racketclubslagelse

PADEL I SLAGELSE

Racket Club Slagelse er det ultimative padelcenter i Slagelse og en del af Racket Club-familien. Vi har åbent fra kl. 06:00 til kl. 24:00, og vores dedikerede personale er til stede fra kl. 07:00 til kl. 22:00 for at sikre, at du får den bedste oplevelse.

Vi tilbyder hele otte indendørs doublebaner, to udendørs doublebaner og en indendørs singlebane, så uanset dit præference for spil, har vi noget for dig.

Efter en spændende kamp eller en intens træning kan du slappe af i vores shop og café, hvor du finder alt det nødvendige udstyr samt en bred vifte af forfriskninger og lækre snacks. Selvfølgelig har vi også omklædningsrum med brusere, så du kan forfriske dig og føle dig komfortabel, inden du forlader vores førsteklasses faciliteter.

Uanset om du er en erfaren padelspiller eller en begynder, byder Racket Club Slagelse dig velkommen til at udforske padelsporten i moderne og komfortable omgivelser. Vi ser frem til at give dig den mest uforglemmelige padeloplevelse i Slagelse.

Download plantegning
  • Hos os finder du omklædningsrum med brusere, leje af bat og køb af bolde i hele åbningstiden, så du kan spille i absolut komfort og stil.

  • Uanset om du er en erfaren spiller eller ny i sporten, er Racket Club Slagelse stedet, hvor din padeloplevelse bliver uforglemmelig.

  • Padelcenteret der samler Danmark. Racket Club Slagelse er bygget med henblik på at kunne huse turneringsdeltagere fra hele landet og fra begge sider af broerne.

RACKET CLUB Slagelse

BOOK PADEL NU I SLAGELSE!

MATCHi Widget