ARLA PROTEIN STADION

RACKET CLUB TAASTRUP

Book BANE
+45 23 70 11 00
support@racketclub.dk
Bondehøjvej 18, 2630 Taastrup
@racketclubtaastrup

PADEL I ARLA PROTEIN STADION

Racket Club Taastrup - Arla Protein Stadion er din ultimative padeldestination, der er indrammet af den pulserende energi som kun et stadion kan bringe med sig. Vores døre er åbne fra kl. 06:00 til kl. 24:00, og vores kyndige personale er til stede fra kl. 07:00 til kl. 22:00 for at gøre din oplevelse mindeværdig.

Vi har hele 12 indendørs doublebaner, fire udendørs doublebaner og yderligere to indendørs singlebaner, hvilket giver dig masser af muligheder for at udfordre dine padelfærdigheder. Efter spillet kan du slappe af i vores omklædningsrum, der inkluderer brusere, så du kan friske dig op.

Men det stopper ikke der! Vores faciliteter omfatter også en sauna og et koldtvandsbassin, så du kan genoplive din krop og sind. Vores café og shop er det perfekte sted at forynge dig med forfriskninger og finde alt det nødvendige udstyr.

Hvis du har brug for det, har vi også et kontor og et konferencelokale til rådighed, så du kan håndtere dine forretningsmøder og arrangementer.Racket Club Taastrup Arla Protein Stadion er dedikeret til at give dig den mest imponerende padeloplevelse, og vi ser frem til at byde dig velkommen på vores moderne faciliteter.

Download plantegning
  • Hos os finder du omklædningsrum med brusere, leje af bat og køb af bolde i hele åbningstiden, så du kan spille i absolut komfort og stil.

  • Uanset om du er en erfaren spiller eller ny i sporten, er Racket Club Taastrup stedet, hvor din padeloplevelse bliver uforglemmelig.

  • Racket Club Taastrup er dedikeret til at give dig den bedste padeloplevelse på Sjælland, og vi ser frem til at byde dig velkommen i vores moderne faciliteter.

ARLA PROTEIN STADION

BOOK PADEL I TAASTRUP

MATCHi Widget