Racket Club

RACKET CLUB TÅRNBY

Book BANE
+45 23 70 11 00
support@racketclub.dk
Amager Landevej 233, 2770 Kastrup
@racketclubtarnby

PADEL I TÅRNBY

Racket Club Tårnby er din ultimative destination for padeloplevelser i Tårnby-området. Vores åbningstider strækker sig fra kl. 06:00 til kl. 24:00, med vores dygtige personale til rådighed fra kl. 07:00 til kl. 22:00, for at sikre dig den bedste oplevelse.

Vi tilbyder i alt seks indendørs doublebaner, en udendørs doublebane og hele to indendørs singlebaner. Uanset dit spilniveau eller præference, har vi de rette faciliteter til dig.

Efter en spændende kamp eller træning kan du slappe af i vores shop og café, der har alt det nødvendige udstyr samt et bredt udvalg af forfriskninger og lækre snacks.

Uanset om du er en erfaren padelspiller eller en begynder, er du hjerteligt velkommen til at udforske padelsporten i vores moderne og komfortable omgivelser. Vi ser frem til at give dig den mest uforglemmelige padeloplevelse i Tårnby.

Download plantegning
  • Hos os finder du omklædningsrum med brusere, leje af bat og køb af bolde i hele åbningstiden, så du kan spille i absolut komfort og stil.

  • Uanset om du er en erfaren spiller eller ny i sporten, er Racket Club Tårnby stedet, hvor din padeloplevelse bliver uforglemmelig.

  • Hos Racket Club Tårnby kan du også nyde fitnessfaciliteter, der giver dig mulighed for at pleje både krop og sind.

RACKET CLUB Tårnby

BOOK PADEL NU I TÅRNBY!

MATCHi Widget