1. Download app

Download vores bookingsystem Playtomic; en app der kan hentes via App Store eller Google Play.

2. Opret profil

Opret din egen Playtomic-profil, og indtast dine betalingsoplysinger. Husk at bekræft din email! 

3. Book løs!

Book baner, meld dig direkte til turneringer eller til fede træninger. Alt samlet ét sted. Vi ses!

Book direkte med Playtomic!

Playtomic giver dig let adgang til booking i alle Racket Club centre! I Playtomic kan du tilmelde dig vores faste hold, seje og udfordrende turneringer, undervisning på alle niveauer og fede events. Derudover kan du tracke dit niveau og udvikling og måle dig selv og din performance op mod andre spillere. Med appens seje matchmaking funktion kan du finde spillere på dit eget niveau og udfordre dem i dit lokale Racket Club center. 

Med vores state-of-the-art padel faciliteter inviterer vi til padel året rundt. Hvad end du foretrækker at spille inden- eller udendørs har vi hvad du skal bruge. Besøg os i Dragør, Taastrup og ved Kløvermarken på Amager. Vi glæder os til at se dig! 

Holdtræning og turneringer

Drømmer du om at tage dit padel spil til et nyt niveau? Med vores faste ugentlige træninger kan du, som en del af et hold eller med privatundervisning, løfte dit spil og vokse som spiller. Følg med i vores kalender og få et komplet overblik over dine muligheder i vores centre i Dragør, Taastrup og ved Kløvermarken på Amager. 

 Hent appen direkte på din Android smart phone og book løs! 

Download (Android)

 Hent appen direkte på din Android smart phone og book løs! 

Download (iPhone)

Book direkte fra din computer via Playtomics egen hjemmeside

Web booking