Bytte- og returret

Hvor lang tid kan jeg bytte eller returnere en vare?

Varer, du har købt i en af Racket Club butikker eller på racketclub.dk, kan byttes 30 dage frem mod forevisning af gyldig kvittering. Ønsker du pengene retur, skal det ske inden for 14 dage fra købsdatoen mod forevisning af gyldig kvittering.

En hver vare, der skal byttes eller returneres, skal være ubrugt og i original emballage.

Læs alle betingelser for bytte- og returnering i vores forretningsbetingelser her.

Der er ingen fortrydelsesret på specialfremstillede varer. Læs mere nederst på siden her.

Får jeg byttemærke med, når jeg handler på racketclub.dk?

Nej, som udgangspunkt får du aldrig byttemærker med, når du handler online på racketclub.dk. Når din ordre bliver sendt direkte fra vores leverandør gælder din kvittering for købet som byttemærke. Du kan se, hvordan din ordre bliver leveret på din ordrebekræftelse, som du modtager via mail. 

Hvordan bytter jeg en vare fra webshoppen?

Har du købt en vare på racketclub.dk med levering til enten privatadresse, erhvervsadresse, pakkeboks eller pakkeshop, kan du udelukkende bytte den ved at sende varen tilbage. Har du købt en vare på racketclub.dk med afhentning i et lokalt Racket Club center kan du udelukkende bytte denne i samme center som hvor varen er købt. Din faktura skal medbringes enten fysisk eller elektronisk.

Hvordan returnerer jeg en vare fra webshoppen?

Hvis du har fortrudt dit køb, er du velkommen til at returnere varen til os i webshoppen. Din returret gælder til og med 14 dage fra levering af din ordre fra racketclub.dk.

Du skal selv betale for returforsendelsen. Har du købt en vare i en fysisk butik, er det ikke muligt at returnere den til webshoppen.

Pakken sendes til:

Jac Company ApS

Midtager 25

2605 Brøndby Danmark

Att: Racket Club Webshop Retur

Bemærk at varen skal være i oprindelige stand og emballage for at kunne gennemføre returneringen. Jac Company ApS er leverandør til racketclub.dk og står for håndteringen af samtlige webshop produkter der fremsendes med levering til enten privatadresse, erhvervsadresse, pakkeboks eller pakkeshop. Husk at inkluder et udprint af din faktura i returpakken.

Der er ingen fortrydelsesret på specialfremstillede varer.

Ændringer til bestilling

Vi behandler og sender din ordre, så hurtigt vi kan, derfor vil det oftest ikke være muligt at ændre i en ordre, når den først er bekræftet. Hvis du har fortrudt dit køb på racketclub.dk, er det letteste, at du afviser at modtage pakken når den ankommer, så returneres den automatisk til os og pengene føres tilbage til dit kreditkort. I mellemtiden kan du blot foretage en ny bestilling. Vær opmærksom på, at du ved denne form for fortrydelse accepterer at betale returfragten på 29 kr.

Kan jeg få pengene tilbage, hvis jeg har købt med kreditkort?

Ja, men hvis du har købt varen med kreditkort f.eks. Mastercard, skal pengene returneres på samme kort. Husk derfor at medbringe kortet i butikken. Hvis dette ikke er muligt, ombytter vi til en anden vare. Såfremt du ønsker at returnere en vare, som er betalt med gavekort eller tilgodebevis, udbetaler vi ikke penge.

Kan gavekort byttes?

Nej, gavekort kan ikke byttes eller ombyttes til kontanter. Bemærk: Gavekort vundet i konkurrencer samt gavekort købt med tilgodebevis kan ikke ombyttes til kontanter.