Newcomer Monday

For alle glade begyndere, der vil blive gode til padel hurtigt! Vi lærer jer alt det grundlæggende og sikrer, at I kan undgå at opbygge dårlige vaner, der kan tage år at komme af med igen.

Holdet afholdes hver mandag fra 16:00 til 17:00. Tilmelding via Playtomic påkrævet. 

RC Chicas

I RC Chicas inviterer alle damer indenfor til padel & social hygge. Vores formål er at skabe netværk til gavn for vores kvindelige spillere, og naturligvis spille noget fed padel! Alle niveauer er velkommen til en god match!

Holdet afholdes en gang månedligt på udvalgte datoer. Tilmelding via Playtomic påkrævet. 

Member Training

Kun for Racket Club Medlemmer og afholdes i alle centre. Ønsker du at tage en ven med, så kontakt dit lokale center direkte forinden. Vi sørger for drikkevarer mellem kampene! Tilmelding 

Holdet afholdes den sidste lørdag i hver måned. Tilmelding via Playtomic påkrævet. 

Get Up Club

Den bedste start på dagen: vi inviterer til padel inden arbejde! Vi spiller i americano formatet, inddelt i to grupper, så alle får kamp til stregen! Altid en lille præmie til vinderen. Kom i god tid, så vi ikke mangler en mand på banen.

Holdet afholdes hver onsdag fra 07:00 til 09:00. Tilmelding via Playtomic påkrævet. 

Midday Friday

Du er kommet langt med dit padel-spil og er på jagt efter redskaberne til at blive endnu bedre. Her kan du arbejde videre med din teknik, dine bevægelsesmønstre og dine taktiske evner.

Holdet afholdes hver mandag fra 16:00 til 17:00. Tilmelding via Playtomic påkrævet. 

Americano Extravaganza

Kommer snart!