SPIL NÅR DET PASSER DIG

NOGET FOR EN HVER SMAG

Tilmeld dig holdtræning via Matchi
Kidzone
Kidzone
Kidzone

DET SKAL HANDLE OM PADEL IKKE LOGISTIK!

TRÆN SOM ALDRIG FØR

Vi kender det alle alt for godt. Man har ventet hele ugen på endelig at skulle spille padel men pludselig melder den ene spiller fra: "Barnet er sygt", "lektierne laver ikke sig selv" eller "min chef vil have vi bliver en time længere".

Undskyldninger er der nok af, men for os, de efterladte, starter kampen før kampen for at finde en sidste spiller i 11. time.

Med holdtræninger i Racket Club kommer du udover stressen og jagen ved selv at skulle samle holdet. Vores trænere og instruktører inviterer indenfor til unikke holdtræninger for spillere på alle niveauer. Deltag bare som du er eller team-up med en partner og tilmeld jer sammen.

Vi tilbyder flere forskellige træningskoncepter på alle ugens dage og tidspunkter. Se dem alle nedenfor.

Tilmeld dig holdtræning via Matchi

SKAB NYE PADEL RELATIONER MENS DU HAR DET SJOVT

HOLDTRÆNING PÅ ALLE NIVEAUER

Kidzone

HOLDTRÆNING Q&A

Alt det med småt!

Hvis det spørgsmål, du leder efter, ikke er på listen, så skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Hvis det er første gang du skal tilmelde dig en holdtræning har du sikkert mange spørgsmål. Vi vil gerne sikre os, at du føler dig hjemme fra start af, så vi har lavet en liste over de oftest stillede spørgsmål.

Kontakt dit lokale center
Kidzone
Kidzone

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET

Vi er her for at hjælpe dig

Er du stadig i tvivl om hvorvidt du er klar til at prøve kræfter med padel? Du er altid velkommen til at tage fat i vores personale i dit lokale Racket Club center for at høre mere om hvad medlemskabet betyder for dig som spiller. 

Find dit nærmeste center
Kidzone