PRØV PADEL FOR KUN 100KR

ER DU KLAR TIL AT PRØVE NOGET NYT?

Tilmeld dig introhold via Matchi
Kidzone
Kidzone
Kidzone

BATLEJE OG BOLDE INKLUDERET

NU ER DET NU!

Med vores introhold får du mulighed for at teste padel af. For kun 100kr kan du deltage i vores faste ugentlige introhold. Holdene skal ses som en introduktion til både sporten og Racket Club. Hvert introhold bliver ledet af en instruktør. Instruktøren vil tage 3-4 deltagere i hånden i en hel time og gennemgå de mest fundamentale aspekter af verdens hurtigst voksende sportsgren. 

Introhold skal ses som et værktøj for helt nye padelspillere og vi anbefaler at man kun deltager 1-2 gange. Herefter kan instruktøren guide den enkelte spiller i retning af andre hold og træningstilbud der vil passe til dennes niveau og ambitioner. Vi har holdtræning for enhver smag!

Læs mere om holdtræninger

VI SAMLER PÅ GODE OPLEVELSER

TILMELD DIG INTROHOLD HER!

Kidzone

Newcomer Monday

Et hold lavet specielt til alle jer der drømmer om at prøve kræfter med padel. Hver mandag inviterer vi indenfor til en times padel, bolde og bat er inkluderet i prisen. 

Tilmeld dig via Matchi
Kidzone

Welcome Wednesdays

Vil du prøve kræfter med padel? Nu er det det nu! Hver onsdag inviterer vi indenfor til en times padel, bolde og bat er inkluderet i prisen. Plads til alle aldre og niveauer!

Tilmeld dig via Matchi
Kidzone

INTROHOLD Q&A

Alt det med småt!

Hvis det spørgsmål, du leder efter, ikke er på listen, så skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Som ny i den store padelverden, ved vi, at du sikkert har mange spørgsmål. Vi vil gerne sikre os, at du føler dig hjemme fra start af, så vi har lavet en liste over de oftest stillede spørgsmål.

Kontakt dit lokale center
Kidzone
Kidzone

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET

Vi er her for at hjælpe dig

Er du stadig i tvivl om hvorvidt du er klar til at prøve kræfter med padel? Du er altid velkommen til at tage fat i vores personale i dit lokale Racket Club center for at høre mere om hvad medlemskabet betyder for dig som spiller. 

Find dit nærmeste center
Kidzone