Bliv en synlig partner 

La Padel Empresa (Padel firmaet) er et uformelt erhvervsnetværk for virksomheder hvor padel er i centrum. Vores ønske er at bruge Padel til at bygge bro mellem sport og netværk. Et fællesskab på tværs af brancher kan være vejen til et større netværk, der kan gavne alle deltagere. Racket Club mener motionen hjælper os alle, til bedre at kunne præstere i det daglige.

La Padel Empresa tilbyder hele 40 ugentlig træninger afholdt fast på onsdage fra kl. 07.00-08.30, startende d. 1 december. Træningen varetages af landsholdsspiller Marc Møller, som vil demonstrere slagteknik, spiløvelser/bevægelse og kampe. Marc vil løbende tilpasse træningen efter det behov deltagerne måtte have. Lasse Rostholm vil være til stede som deltager og facilitator. I Racket Club Kløver kommer jeres logo til at figurere på vores sponsorvæg; RC Family. 

Netværk og events

Udover den ugentlige træning vil der 2-4 gange årligt blive afholdt netværks-arrangementer hvor indhold, omfang og koncept kan variere. Disse arrangementer faktureres særskilt. Arrangermenterne etableres i tæt dialog og samarbejde med netværkets medlemmer, så det bliver så relevant som muligt for alle. La Padel Empresa hos Racket Club har plads til 14 faste medlemmer.

Prisen for at blive en del af netværket er kr. 15.000 eks. moms pr. deltager. Beløbet dækker dermed over de 40 træninger ledet af Marc Møller og med fast deltagelse af RC Head of Partnerships, Lasse Rostholm, samt mulighed for at netværke med andre padel entusiaster og potentielle forretningsforbindelser. 

Lasse Rostholm, Head of Partnerships

En korsbåndsskade satte en stopper for en ellers lovende karriere som professionel fodboldspiller. Men, lysten til sport forsvandt bestemt ikke og Lasse fandt for knap to år siden kærligheden til padel. I dag spiller Lasse på elitedivisions holdet “Pink Bandejas”. Efter fodboldkarrieren læste Lasse på universitet og har over de sidste 6 år arbejdet med salg og marketing, startende som KAM’er og de sidste 3 år som salgs og marketingschef indenfor SAAS industrien. 

"Jeg synes Padel er ideelt til at skabe bro og kombinere “forretning” og en sjov sport. Det er samtidigt en taknemmelig sportsgren rent konditionelt, så man faktisk evner at kunne konversere samtidigt med man spiller."

Marc Møller, Træningsleder

For knap 3 år siden ramte padelfeberen den erfarne tennisspiller. Marc har på de 3 år intensiveret sin træning, og har spillet sig ind som en fast del af det danske padellandshold og har opnået en flot placering i top 5 på ranglisten (med ambitioner om meget mere). Marcs baggrund som fysioterapeut har givet ham stor erfaring inden for træningslære. Ved det seneste EM i Marbella repræsenterede Marc Danmark, og han formåede i denne forbindelse at spille samtlige kampe for landsholdet, og spillede lige op med og sågar slog fuldtidsprofessionelle spillere. 

"Padel har plads til alle, og med den rette vejledning kan alle få deres spil til nye og højere niveauer. Vores træning i La Padel Empresa har fokus på vi skal have det sjovt - men vi skal også blive bedre spillere!"

KONCEPT

40 faste træninger á 1,5 time

Afholdt på fast dag fra 07.00-08.30

Træning varetages af landsholdsspiller, Marc Møller

Fast deltagelse af Head of Partnerships, Lasse Rostholm

Mulighed for deltagelse i unikke events og arrangementer

Book én plads og deltag selv hver gang eller fordel de 40 træninger mellem dine ansatte efter behov