ERHVERVSNETVÆRK 

La empresa de padel

Bliv en del af netværket
Kidzone
Kidzone
Kidzone

BLIV EN DEL AF ET PADEL FÆLLESSKAB

ET ERHVERVSNETVÆRK FOR PADELELSKERE

Med en travl hverdag kan det være svært at finde tid til de vigtige ting i livet - og vi kan vel alle hurtigt blive enige om at padel er en af de absolut vigtigste. Derfor har vi fundet på en unik løsning til den travle erhvervsdrivende. 

I Racket Club er vi stolte af at præsentere vores splinternye koncept, la empresa de padel. la empresa de padela (Padel Firmaet) er et uformelt erhvervsnetværk for virksomheder med padel i centrum. Vores ønske er at bruge padel til at bygge bro mellem sport og netværk.

Bliv en del af netværket

UNIKKE RELATIONER OG SPÆNDENDE OPLEVELSER

HVORFOR BLIVE EN DEL AF NETVÆRKET?

Kidzone

Træning

40 træninger fast hver uge ledet af Marc Møller, landsholds- og Racket Club eliteholdsspiller.

Kidzone

Relationer

Vores ønske er at bruge padel til at bygge bro mellem sport og netværk.

Kidzone

Events

Deltag i unikke events, talks og happenings planlagt med netværkets medlemmer for øje. 

Kidzone

Eksponering 

Bliv en del af RC Family og få både fysisk og digital eksponering af dit brand eller selskab. 

PÅ TVÆRS AF BRANCHER

MERE PADEL OG ET STØRRE NETVÆRK

Et fællesskab på tværs af brancher kan være vejen til et større netværk, der kan gavne alle deltagere. Racket Club mener motionen hjælper os alle, til bedre at kunne præstere i det daglige.

Erhvervsnetværket tilbyder 40 træninger fordelt over hele året hver tirsdag morgen fra kl.7.00-8.30 med start d.8 marts 2022. Træninger vil være ledet af Marc Møller, landsholdsspiller og en bærende figur på Racket Clubs elitehold. Foruden Marc vil Lasse Rostholm, Head of Partnerships, deltage i træningerne med henblik på at kunne bygge bro til igangværende projekter for elite, ungdom og bredden i Racket Club. 

Vi tilbyder til start blot 12 pladser efter først-til-mølle-princippet - så skynd dig!

Bliv en del af netværket

BLIV SET OG HØRT AF DE RIGTIGE

EKSPONERING OG UNIKKE EVENTS

Som en del af La Padel Empresa bliver du og dit brand automatisk en del af Racket Club Family. Som del af Racket Club Family opnår dit brand både fysisk og digital eksponering på Racket Clubs platforme. 

Derudover inviterer vi løbende RC Family medlemmer til unikke events, talks og happenings i både store og små skalaer. Alle disse oplevelser er skræddersyet med netværkets medlemmer for øje så vi sikrer aktuelle events fra start til slut. Disse events er dog forudsat merbetaling for deltagelse.  

Bliv en del af netværket

PRISOVERBLIK

NETVÆRKETS FORMAT

Kidzone

15.000 eks.kl. moms

Hver plads i la empresa de padel koster 15.000 eks.kl. moms. Ønsker du som virksomhed at deltage med mere end ét medlem skal der derfor betales pr. medlem og ikke pr. repræsenteret virksomhed/brand. 

Kidzone

12 pladser

Kvalitet over kvantitet - længere er den ikke. Vi vil tilbyde de bedste forhold for netværkets medlemmer og det gør vi ved at starte med en kerne af medlemmer der har mulighed for at ytre deres ønsker og meninger. 

Kidzone

LA EMPRESA DE PADEL Q&A

Alt det med småt!

Hvis det spørgsmål, du leder efter, ikke er på listen, så skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Som nyt medlem, ved vi, at du sikkert har mange spørgsmål. Vi vil gerne sikre os, at du føler dig hjemme fra start af, så vi har lavet en liste over de oftest stillede spørgsmål.

Kontakt dit lokale center
Kidzone
Kidzone

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET

Vi er her for at hjælpe dig

Er du stadig i tvivl om hvorvidt du er klar til at blive medlem? Du er altid velkommen til at tage fat i vores personale i dit lokale Racket Club center for at høre mere om hvad medlemskabet betyder for dig som spiller. 

Find dit nærmeste center
Kidzone