PADEL, PADEL og mere padel!

I RACKET CLUB er vi indgået et stærkt samarbejde med MATCHi der nu gør det muligt for dig at booke dine padelbaner direkte fra én app! MATCHi tager dig i hånden fra start til slut og indrammer den ene gode sportsoplevelse efter den anden! 

BOOK Èt STED

Få styr på din padelkalender! Med MATCHi har vi samlet alle padel-godterne i én pose! Find din næste match i RC lige her!

BLIV MEDLEM

Bliv en del af vores padelfællesskab! Bliv medlem direkte via MATCHi og spar penge på alle bookinger, book længere frem i tiden og meget mere!

DEL OPLEVELSEN

Del dine bookinger og resultater med dine medspillere direkte via MATCHi. Find andre spillere og skab dit eget community af padelentusiaster!

UNIKKE SPIL

Americano, holdtræning, rangliste og ligaspil. Få adgang til alverdens fede koncepter og træninger via MATCHi, og tag dit spil til næste det niveau!

DOWNLOAD MATCHi LIGE HER

MATCHi er et komplet bookingsystem til ketchersportssteder verden over. Med over 10 års erfaring har MATCHi fundet den perfekte balance mellem brugervenlig teknologi og kraftfuld funktionalitet. Uanset om dit hjerte banker for padel, tennis, badminton, bordtennis, pickleball eller squash.

DOWNLOAD MATCHIBOOK DIN BANE NU
donate
donate
donate
brand3
brand1
brand4
brand5
brand2
brand6