EN DYNAMISK LIGA FOR MEDLEMMER

VELKOMMEN TIL MEMBERS' LEAGUE

+powered by BMW Jan Nygaard A/S

Deltag i Members' League
Kidzone
Kidzone
Kidzone

SPIL FLERE GANGE HVER UGE I FLERE CENTRE

NOGET PÅ SPIL HVER ENESTE GANG

Members' League er vores nyeste og mest ambitiøse koncept til dato. Hver dag, i alle centre, inviterer vi vores medlemmer indenfor til high-pace americano matches. Til hver Members' League match fordeles spillerne på baner med fire spillere på hver bane. Hver deltager er dermed sikret 3 americano matches á 30 minutters længde. 

Resultaterne for hver americano match indtastes direkte i Matchi og deltagernes aktuelle placering i Members' League ranglisten opdateres derfor med det samme efter hver match.

Vi uddeler løbende præmier til deltagerne i Members' League baseret på deres placering. Det er bestemt ikke en dårlig ting at være i TOP50, TOP20 eller TOP10!

Deltag i Members' League

SPIL NÅR DET PASSER DIG OG VOKS SOM SPILLER

HVAD ER REGLERNE?

For at sikre en god og fair oplevelse fordeles de 8 deltagende spillere i to grupper af fire; 1 gruppe indeholdende de fire højestrangerede spillere og 1 gruppe for de fire lavestrangerede. Fordeling af top og bund baseres på de deltagenes aktuelle placering på ranglisten inden kampene begynder. Når spillerne er fordelt på de to baner starter spillet!

På hver bane spilles americano på tid om point. Alle partier spilles med golden point. Der afsættes 30 minutter til hver americano match hvorefter der roteres internt på holdene så alle på hver bane får nye med- og modspillere. Uanset stillingen i sidste igangværende parti, er det kun fulde færdigspillede partier der tæller.
Imellem kampene er der afsat 10 minutter så man lige kan nå at få noget væske og gøre sig klar til næste match.

Deltag i Members' League
Kidzone
Kidzone

DELTAG FLERE GANGE HVER UGE I FLERE CENTRE

HER BELØNNES BÅDE FLID OG GODE EVNER

Hver eneste gang du vinder en 30-min americano match får du 15 point, men vi belønner alle deltagere så et nederlag giver 5 point og 10 point for uafgjort. Altså vil man, efter 3 matches, kunne hive maksimalt 45 ind på din pointkonto, eller minimalt 15 point. På denne måde er vi sikre på at ranglisten over deltagerne altid afspejler de bedste men også de mest flittige og loyale spillere!

Løbende uddeler vi fede præmier til deltagerne i Members' League baseret på deres palcering på ranglisten. Vi løfter løbende sløret for hvad disse fede præmier og oplevelser kan byde på!

Deltag i Members' League
Kidzone

MEMBERS' LEAGUE Q&A

Alt det med småt!

Hvis det spørgsmål, du leder efter, ikke er på listen, så skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Som nyt medlem, ved vi, at du sikkert har mange spørgsmål. Vi vil gerne sikre os, at du føler dig hjemme fra start af, så vi har lavet en liste over de oftest stillede spørgsmål.

Kontakt dit lokale center
Kidzone
Kidzone

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET

Vi er her for at hjælpe dig

Er du stadig i tvivl om hvorvidt du er klar til at blive medlem? Du er altid velkommen til at tage fat i vores personale i dit lokale Racket Club center for at høre mere om hvad medlemskabet betyder for dig som spiller. 

Find dit nærmeste center
Kidzone