SPIL HVER TIRSDAG OG TORSDAG 18-19!

FAST TRÆNING FOR U18 HVER UGE

Tilmeld dig akademiet
Kidzone
Kidzone
Kidzone

GEMMER DER SIG EN PADELSTJERNE I MAVEN PÅ DIG?

ER DU KLAR TIL AT PRØVE KRÆFTER MED PADEL?

I løbet af en sæson (6 måneder) kommer akademiets medlemmer igennem flere forskellige forløb der alle har til mål at styrke deres evner som padelspillere. Sæsonen er inddelt i fire grundforløb, hvilke alle rummer flere mindre fokusområder.

Vi har skabt et unikt tilbud til spillere i alderen 16-18 år. For en fast pris hver måned får du derfor mulighed for at deltage i to faste ugentlige træninger á 1 time. Der er plads til 16 elever på U18-holdet (ved stor interesse tilpasser vi udbuddet efter behov). Træningerne handler om at lære spillet at kende via simple men sjove øvelser hvor alle kan være med. Holdet ledes af en fast cheftræner samt flere assistenter. Træningen afvikles i Racket Club Kløver.

Tilmeld dig akademiet
Kidzone

HOLDTRÆNING Q&A

Alt det med småt!

Hvis det spørgsmål, du leder efter, ikke er på listen, så skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Hvis det første gang du skal tilmelde dig en holdtræning har du sikkert mange spørgsmål. Vi vil gerne sikre os, at du føler dig hjemme fra start af, så vi har lavet en liste over de oftest stillede spørgsmål.

Kontakt dit lokale center
Kidzone

NYE VENSKABER, FÆRDIGHEDER OG MÅSKE EN STJERNE ELLER TO

DEN FØRSTE DANSKE WPT-SPILLER

MISSION

Vores vision er at skabe de ideelle rammer for padelspillere på alle niveauer og i alle aldersgrupper. Vi drømmer om en fremtid hvor padel anses som en folkesport, og hvor alle kan føle sig hjemme i et padel center. Vi drømmer om at skabe et unikt miljø og et stærkt fællesskab i alles vores centre. 

VISION

Vi vil klæde den næste generation af padel-stjerner på fra start af og give dem værktøjerne til at blive bannerførere for verdens bedste sport! Med ugentlig træning for spillere på samme alder sørger vi for at skabe gode oplevelser, kammeratskaber og naturligvis spille masser af padel! 

VÆRDIER

Vores trænere har stor fokus på at udvikle elevernes taktiske og strategiske evner. At mestre disse aspekter kræver et stærkt makkerskab, og disse skabes fra bunden. Derfor er stimuleringen af et sundt socialt miljø også en af akademiets mest essentielle opgaver. 

Kidzone

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET

Vi er her for at hjælpe dig

Er du stadig i tvivl om hvorvidt du er klar til at prøve kræfter med padel? Du er altid velkommen til at tage fat i vores personale i dit lokale Racket Club center for at høre mere om hvad medlemskabet betyder for dig som spiller. 

Find dit nærmeste center
Kidzone