D'DAMER SÅ KØRER VI!

RACKET CLUB CHICAS (DAMER)

Besøg Facebook-gruppen
Kidzone
Kidzone
Kidzone

EN PERFEKT START PÅ PADEL

FOR CHICAS PÅ ALLE NIVEAUER

Så er det nu damerne overtager padel-hallen! Her møder du nye spillere og får mulighed for at spille nogle sjove matches! Vi arbejder for at du som chica får etableret et fedt netværk der skal gøre det lettere for dig at spille når det passer netop dig.

RC Chicas er skabt af damer for damer og det handler i al sin enkelthed om at få de bedste forudsætninger for at spille padel med andre på dit niveau og med samme behov. 

RC Chicas gør det muligt for dig at deltage i holdtræninger flere gang i løbet af ugen, samt helt store americano-turninger en gang om måneden. Se holdene nedenfor. 

Du kan med fordel også besøge Facebook-gruppen RC Chicas. Her kan du finde medspillere og stille alle de spørgsmål du ønsker til et community af fantastiske damer. 

Besøg Facebook-gruppen

SKAB NYE PADEL RELATIONER MENS DU HAR DET SJOVT

HOLDTRÆNING PÅ ALLE NIVEAUER

Kidzone

Chicas Monthly (Ladies Only)

Så er det nu damerne overtager padel-hallen! Her møder du nye spillere og får mulighed for at spille nogle sjove matches? Deltag i denne månedlige americano-session for damer på alle niveauer. 

Tilmeld dig via Matchi
Kidzone

RC Chiacs Weekly (Begynder)

Her vil være plads til fejl, mens vi lærer en masse. Vi spiller korte kampe med rotation, så alle kommer til at spille sammen og lære hinanden at kende, og så I bagefter har et netværk af spillere at trække på. 

Tilmeld dig via Matchi
Kidzone

RC Chiacs Weekly (Øvet)

Der er fiesta på banerne for let øvede/øvede chicas-spillere. Holdet er målrettet spillere, der er kommet godt i gang med kampspillet, og som er fortrolige med spillets facetter og positionering på banen. 

Tilmeld dig via Matchi
Kidzone

RC CHICAS Q&A

Alt det med småt!

Hvis det spørgsmål, du leder efter, ikke er på listen, så skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Hvis det første gang du skal tilmelde dig en holdtræning har du sikkert mange spørgsmål. Vi vil gerne sikre os, at du føler dig hjemme fra start af, så vi har lavet en liste over de oftest stillede spørgsmål.

Kontakt dit lokale center
Kidzone
Kidzone

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET

Vi er her for at hjælpe dig

Er du stadig i tvivl om hvorvidt du er klar til at prøve kræfter med padel? Du er altid velkommen til at tage fat i vores personale i dit lokale Racket Club center for at høre mere om hvad medlemskabet betyder for dig som spiller. 

Find dit nærmeste center
Kidzone