60 ER DE NYE 40...

RACKET CLUB VETERANO (60+)

Besøg Facebook-gruppen
Kidzone
Kidzone
Kidzone

FOR ALLE DER FYLDER 61 ÅR ELLER MERE

FOR PADEL VETERANER PÅ ALLE NIVEAUER

Padel er blevet meget populært i Danmark de seneste år - men der er rift om banerne i de forskellige centre. Derfor har Racket Club, i tæt samarbejde med fantastiske ildsjæle, udviklet et nyt koncept til de helt voksne. Med RC Veterano (60+) inviterer vi derfor indenfor til padel i dagtimerne hver uge.

Padel er en skånsom og lettilgængelig sportsgren der formår at favne bredt. Det er let at komme igang og endnu lette at falde pladask for oplevelsen! Der er rigeligt med effektiv spilletid og der er gode muligheder for at matche niiveau. 

Hensigten med RC Veterano (60+) er at skabe et netværk for padel-elskere. Med RC Veterano (60+) gør vi det muligt at mødes ugentligt. Det handler i høj grad om fællesskab og socialt samvær både på og udenfor banen. 

Tilmelding foregår direkte via Racket Clubs bookingsystem Matchi som kan hentes som app så du altid ha' padel lige ved hånden. 

Du kan med fordel også besøge Facebook-gruppen RC Veterano. Her kan du finde medspillere og stille alle de spørgsmål du ønsker til et fantastisk community. 

Besøg Facebook-gruppen
Kidzone

RC VETERANO Q&A

Alt det med småt!

Hvis det spørgsmål, du leder efter, ikke er på listen, så skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Hvis det første gang du skal tilmelde dig en holdtræning har du sikkert mange spørgsmål. Vi vil gerne sikre os, at du føler dig hjemme fra start af, så vi har lavet en liste over de oftest stillede spørgsmål.

Kontakt dit lokale center
Kidzone
Kidzone

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET

Vi er her for at hjælpe dig

Er du stadig i tvivl om hvorvidt du er klar til at prøve kræfter med padel? Du er altid velkommen til at tage fat i vores personale i dit lokale Racket Club center for at høre mere om hvad medlemskabet betyder for dig som spiller. 

Find dit nærmeste center
Kidzone