Træningens forløb

I løbet af en sæson kommer akademiets elever igennem flere forskellige forløb der alle har til mål at styrke deres evner som padelspillere. Året er derfor inddelt fire primære forløb, hvilke alle rummer flere mindre fokus områder:

Lorem ipsum dolor sit amet

Hent programmet

Det er sjovt at blive bedre

Vi arbejder altid hårdt for sikre at kvaliteten af træningen er i højsædet hvad enten det drejer sig om teknik, taktik, bevægelsesmønstre. Vores mest fornemme opgave er at tilbyde træning der er sjovt men som du som spiller altid kan mærke har en direkte indvirkning på dit spil.

Søren Ørding - Hello Padel Academy

Skræddersyede oplevelser

Vi tilbyder padeltræning med fokus på den enkeltes behov. Gennem uddannede trænere fra HelloPadelAcademy sikre rvi at kompentencerne er på plads og du som elev kommer fra træningen med nye værktøjer til gavn for dig og dit spil. 

Jan Larsen - Hello Padel Academy

UNIKKE FORDELE

RC Ungdomsakademi spillesæt, indeholdende af 1 t-shirt, 1 shorts, 1 trøje samt 1 buks (v. køb af min. 12 mdrs medlemskab)

RC batbeskytter, drikkedunk, svedbånd og kasket (v. køb af min. 12 mdrs medlemskab

15% på alle banebookinger i samtlige Racket Club centre

15% rabat på alle proshop køb i alle Racket Club centre

Bliv en del af RC Ungdomsakademi

Tilmeld dig her

STRUKTUR

Pixel 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. 

FORMAT

Pixel 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. 

FORLØB

Pixel 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. 

TRÆNERE

Pixel 2

RC Ungdomsakademi anvender udelukkende trænere fra Hello Padel Academy. Dermed sikrer vi et tilstrækkeligt højt internationalt niveau hos alle trænere.  

FORDELE

Pixel 2

Som en del af RC Ungdomsakademi kan du nyde godt af flere fordele, heriblandt: RC Ungdomsakademi spillesæt samt rabatter på alt fra træning til ProShop produkter. Se alle fordelene ovenfor.

ANBEFALINGER

Pixel 2

Vi vil anbefale alle at erhverve sig det korrekte udstyr fra start af. Med gode padelsko og et godt bat kommer man rigtig langt. Kontakt os gerne for gode råd om køb af begge eller besøg vores eksperter i dit lokale center. 

Pixel 2

VISION

Vores vision er at skabe de ideelle rammer for padelspillere på alle niveauer og i alle aldersgrupper. Vi drømmer om en fremtid hvor padel anses som folkesport, og hvor alle kan føle sig hjemme i et padel center. Vi drømmer om at skabe et ganske unikt miljø og et stærkt fællesskab i alles vores Racket Club centre. 

Pixel 2

MISION

Vi vil klæde den næste generation af padel-stjerner på fra start af og give dem værktøjerne til selv at blive bannerførere for verdens bedste sport! Med fast ugentligt træning for elever på samme alder søger vi at lægge fundamentet for gode oplevelser, nye kammeratskaber og naturligvis masser af padel! 

Pixel 2

VÆRDIER

Foruden stor indsigt i padel som sport fokuserer vores trænere også på at udvikle elevernes taktiske og strategiske sans for spillet. At mestre disse aspekter  kræver et stærkt makkerskab, og makkerskaber skabes fra bunden. Derfor er stimuleringen af et sundt socialt miljø også en af akademiets mest essentielle opgaver. 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Pixel 2

Vi er klar med svarene! Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål, vi står klar til at guide dig i den rigtige retning!

Kontakt os her

BLIV en del af AKADEMIEt

Pixel 2

Vil du undervises af trænere på det højeste niveau i et unikt setup med andre spillere i netop din aldergruppe?

Tilmeld dig RC Ungdomsakademi

Følg med!

Facebook

LinkedIn

Instagram

Google