Træningens for dit barn i alderen 5 til 12 år

Ved åbningen af vores nyeste center, RC Terminalerne i Nordhavn, inviterer vi som de første i Danmark indenfor til hele to baner bygget specifikt til de yngste spillere. Børnebanerne, der er præcis halv størrelse af en normal doublebane, er tiltænkt aldersgruppen 5-12 år. I Racket Club drømmer vi om en fremtid hvor padel anses som en folkesport, og første skridt på vejen er at aktivere de yngste spillere og give dem en kanon start på deres padel-rejse. 

Derfor har vi skabt et unikt tilbud til spillere i alderen 5-12 år. For en fast pris hver måned får dit barn mulighed for at deltage i en fast ugentlig træning á time i RC Terminalerne året ud. Der er plads til 8 elever på holdet (ved stor interesse tilpasser vi udbuddet efter behov). Træningerne handler om at lære spillet at kende via simple men sjove øvelser hvor alle kan være med. Vi stiller selv en dygtig træner til rådighed men ser gerne forældre kommer og er med og tager del i træningen.

Det er sjovt at blive bedre

Vi arbejder altid hårdt for sikre at kvaliteten af træningen er i højsædet hvad enten det drejer sig om teknik, taktik, bevægelsesmønstre. Vores mest fornemme opgave er at tilbyde træning der er sjovt men som du som spiller altid kan mærke har en direkte indvirkning på dit spil.

Søren Ørding - Hello Padel Academy

Skræddersyede oplevelser

Vi tilbyder padeltræning med fokus på den enkeltes behov. Gennem uddannede trænere fra HelloPadelAcademy sikre rvi at kompentencerne er på plads og du som elev kommer fra træningen med nye værktøjer til gavn for dig og dit spil. 

Jan Larsen - Hello Padel Academy

Tilmeld dit barn idag!

Klik her for tilmelding

STRUKTUR

Pixel 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. 

FORMAT

Pixel 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. 

FORLØB

Pixel 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. 

TRÆNERE

Pixel 2

RC Ungdomsakademi anvender udelukkende trænere fra Hello Padel Academy. Dermed sikrer vi et tilstrækkeligt højt internationalt niveau hos alle trænere.  

FORDELE

Pixel 2

Som en del af RC Ungdomsakademi kan du nyde godt af flere fordele, heriblandt: RC Ungdomsakademi spillesæt samt rabatter på alt fra træning til ProShop produkter. Se alle fordelene ovenfor.

ANBEFALINGER

Pixel 2

Vi vil anbefale alle at erhverve sig det korrekte udstyr fra start af. Med gode padelsko og et godt bat kommer man rigtig langt. Kontakt os gerne for gode råd om køb af begge eller besøg vores eksperter i dit lokale center. 

Pixel 2

VISION

Vores vision er at skabe de ideelle rammer for padelspillere på alle niveauer og i alle aldersgrupper. Vi drømmer om en fremtid hvor padel anses som folkesport, og hvor alle kan føle sig hjemme i et padel center. Vi drømmer om at skabe et ganske unikt miljø og et stærkt fællesskab i alle vores Racket Club centre. 

Pixel 2

MISION

Vi vil klæde den næste generation af padel-stjerner på fra start af og give dem værktøjerne til selv at blive bannerførere for verdens bedste sport! Med fast ugentligt træning for elever på samme alder søger vi at lægge fundamentet for gode oplevelser, nye kammeratskaber og naturligvis masser af padel! 

Pixel 2

VÆRDIER

Foruden stor indsigt i padel som sport fokuserer vores trænere også på at udvikle elevernes taktiske og strategiske sans for spillet. At mestre disse aspekter  kræver et stærkt makkerskab, og makkerskaber skabes fra bunden. Derfor er stimuleringen af et sundt socialt miljø også en af akademiets mest essentielle opgaver. 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Pixel 2

Vi er klar med svarene! Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål, vi står klar til at guide dig i den rigtige retning!

Kontakt os her

BLIV en del af AKADEMIEt

Pixel 2

Vil du undervises af trænere på det højeste niveau i et unikt setup med andre spillere i netop din aldergruppe?

Tilmeld dig RC Ungdomsakademi

Følg med!

Facebook

LinkedIn

Instagram

Google