FORÅRSSÆSON 2024!

den komplette padel-pakke

1.125,- / person

4 mdr. medlemskab

Til en værdi af 396,-

Spring booking-køen over

Book 150 dage frem til kampe

Komplet tøjpakke

Til en værdi af 1.350,-

Spar 100,- på DPF

Spar på din spillerlicens

Book hjemmekampe

Spring køen over

Fri parkering

Lokale regler gælder

Book billigere

Spar op til 90 kr pr time

Book 60 dage frem

For alle klubholdsmedlemmer

Spar 200,- som hold

Besparelse på holdtilmelding

EN DEL AF NOGEt STØRRE

BLIV EN DEL AF KLUBBEN

Er frustrationen over at arrangere dine ligakampe og bekymringerne om last-minute baneskift begyndt at tynge? Mangler du fra tid til anden en medspiller grundet sygdom eller skade, og har du lyst til at trække på andre spillere så kampen ikke skal aflyses? Så præsenterer vi dig for løsningen: RC Klubhold!

Med RC Klubhold får du og dine holdkammerater endelig fuld kontrol over jeres sæson. Det er her, du kan sætte rammerne for jeres ligakampe og skabe uforglemmelige øjeblikke med dine medspillere.

Som et officielt RC Klubhold har din holdkaptajn mulighed for at booke jeres hjemmekampe hele 150 ud i fremtiden, så længe det passer inden for den aktuelle sæson. Bemærk dog, at betalingen for hjemmekampene ikke er inkluderet i prisen for at blive et officielt klubhold. Således tildeles kaptajnen friheden til at booke op til 150 dage frem i tiden til den lokale medlemspris i det pågældende center.

Når I bliver et officielt RC Klubhold, åbner der sig også mulighed for at få jeres helt eget unikke holdlogo designet af vores dygtige grafikere. Derudover kan I klæde jer ud i fantastisk spillertøj, der fremhæver jeres holdånd - vælg selv farve på tøj og tryk ud fra vores forskellige prædefinerede standarder.

REPRÆSENTER DIN LOKALE KLUB

FORDELE FOR HELE HOLDEt

Som holdkaptajn på et officielt RC Klubhold kan du booke hjemmekampe i hele sæsonperioden. Derudover opnår holdet en rabat på 200 kr. på tilmelding til Lunar Ligaen, da RC er en officiel DPF medlemsklub. Alle spillere på holdet får et fuldt medlemskab til alle Racket Club centre, gældende i 6 måneder.

Med et klubholdsmedlemskab i Racket Club kan den enkelte spiller booke baner hele 60 dage frem i tiden med en fast besparelse på mindst 20 kr. pr. booket time. Som medlem af Racket Club får man også tre timers gratis parkering i alle vores centre samt en rabat på 100 kr. på sin personlige DPF spillerlicens.

Hver spiller på holdet vil også modtage en komplet tøjpakke indeholdende:

- 2 stk RCxBjorn Borg T-shirt (med eget holdlogo)
- 1 stk RCxBjorn Borg Shorts
- 1 pakke RCxBjorn Borg sokker

Alt det med småt...

Regler og priser

For at deltage som et RC Klubhold er der nogle vigtige regler og detaljer, du skal være opmærksom på. Dit klubholdmedlemskab dækker en periode på 4 måneder og har en samlet værdi på 396,- inklusive moms. Tøjpakken, der er inkluderet, omfatter 2 t-shirts, 1 par shorts og en pakke sokker, og har en samlet værdi på 1.350,- inklusive moms. Samlet set er værdien således 1.746 inklusive moms, men vi tilbyder det til alle vores klubholdsmedlemmer for kun 1.125,- inklusive moms.

Når hele dit hold er tilmeldt og har betalt tilmeldingsgebyret, vil alle holdmedlemmer få tildelt et Klubholdsmedlemskab på deres MATCHi-profil. Medlemskabet vil være aktivt i 4 måneder fra startdatoen. Hvis medlemmer allerede har et aktivt medlemskab, vil det eksisterende medlemskab blive fjernet og erstattet med Klubholdsmedlemskabet automatisk.

Betaling foregår via faktura, der sendes til holdkaptajnen, med betaling inden sæsonen starter. Dette sikrer, at vi har god tid til at bestille tøj i de rigtige størrelser og sikre, at jeres unikke holdlogo kommer på tøjet, så I er helt klar til kamp på første kampdag! Dermed betaler holdkaptajnen for hele holdet upfront for at sikre, at hele holdet er med fra start! Hvert hold kan maksimalt have 12 spillere.

Når I spiller jeres holdkampe, skal I bære jeres klubtøj. Det er ikke tilladt for kaptajnen at bruge sine unikke bookingbeføjelser til andet end planlægning og booking af holdets officielle hjemmebanekampe. Overtrædelse af denne regel kan medføre, at Racket Club opsiger aftalen mellem klubholdet og Racket Club. Eventuelle bookinger vil blive slettet uden varsel.

Når det kommer til sponsortryk, er det valgfrit for holdet, om I ønsker yderligere tryk efter modtagelse af klubtøjet fra os. Vores partner, Trykeksperten, står klar tila t hjælpe med yderligere tryk, naturligvis for beregning. Hvis I har en lokal sponsor, der ønsker at støtte jer, er det naturligvis muligt! Vi forbeholder os dog retten til at diskvalificere visse sponsorer, der kan anses som politiske, krænkende/stødende eller som værende i direkte strid eller konkurrence med vores allerede eksisterende officielle sponsorer.

Husk vi er kun en mail væk - skriv til os på support@racketclub.dk, hvis der er spørgsmål af nogen art.

BLIV EN DEL AF KLUBBEN

UDSOLGT FOR FORÅRET 2024!

Vi kan melde udsolgt i alle centre, og det er derfor ikke længere muligt at blive klubhold i Racket Club for forårssæsonen 2024. Vi ser frem til at åbne op for tilmelding igen til sommer for efterårssæsonen 2024.

Hvis du ønsker at blive et officielt RC Klubhold, kan du ansøge ved at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Vi har brug for oplysninger om holdkaptajnens navn, telefonnummer og e-mail, holdnavn, holdturnering og forventet række samt antal spillere. Vær venlig at udfylde formularen inden den 5 januar 2024 for at kunne indgå i forårssæsonen 2024. Bliv en del af Racket Club og få en fantastisk oplevelse sammen med dit hold.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Deltag i vores introhold og få den perfekte start på din padelrejse!

Book din plads nu