DE LOKALE HELTE

BLIV ET OFFICIELT RC KLUBHOLD!

Er frustrationen over at arrangere dine ligakampe og bekymringerne om last-minute baneskift begyndt at tynge? Mangler du fra tid til anden en medspiller grundet sygdom eller skade, og har du lyst til at trække på andre spillere så kampen ikke skal aflyses? Så præsenterer vi dig for løsningen: RC Klubhold!

Kløver: UDSOLGT
Tårnby: 4 ledige pladser
Roskilde: 6 ledige pladser
Taastrup: 9 ledige pladser
Slagelse: 8 ledige pladser

-

KLUBHOLD STANDARD

Standard pakken er alt, hvad dig og dit hold behøver! Få fuld pakke med tøj og medlemskaber, fedt holdlogo og bliv en del af RC!

1.125,- /pr. person
 • 4 mdr. medlemskab
 • Spar 100kr på DPF spillerlicens
 • Book 150 dage frem til hjemmebanekampe
 • Komplet tøjpakke (2 t-shirts, 1 shorts & sokker)
 • Dansk Padel Forbund Rabat
 • Eget holdlogo på tøj
ANSØG NU
-

KLUBHOLD LITE

Ideel for dem, der ønsker det væsentlige til en god pris, med fordelene ved Dansk Padel Forbund rabat og som del af klubben!

799,- /pr. person
 • 4 mdr. medlemskab
 • Spar 100kr på DPF spillerlicens
 • Book 150 dage frem til hjemmebanekampe
 • 1 t-shirt pr spiller
 • Dansk Padel Forbund Rabat
 • Eget holdlogo på tøj
ANSØG NU
EN DEL AF NOGEt STØRRE

BLIV EN DEL AF KLUBBEN

Er frustrationen over at arrangere dine ligakampe i Lunar Ligaen og Arla Protein Ligaen og er bekymringerne om last-minute baneskift begyndt at tynge? Mangler du fra tid til anden en medspiller grundet sygdom eller skade, og har du lyst til at trække på andre spillere så kampen ikke skal aflyses? Så præsenterer vi dig for løsningen: RC Klubhold!

Med RC Klubhold får du og dine holdkammerater endelig fuld kontrol over jeres sæson. Det er her, du kan sætte rammerne for dit holds ligakampe og skabe uforglemmelige øjeblikke med dine medspillere.

Som et officielt RC Klubhold har din holdkaptajn mulighed for at booke jeres hjemmekampe hele 150 ud i fremtiden, så længe det passer inden for den aktuelle sæson. Bemærk dog, at betalingen for hjemmekampene ikke er inkluderet i prisen for at blive et officielt klubhold. Således tildeles kaptajnen friheden til at booke op til 150 dage frem i tiden til den lokale medlemspris i det pågældende center.

Når I bliver et officielt RC Klubhold, åbner der sig også mulighed for at få jeres helt eget unikke holdlogo designet af vores dygtige grafikere. Derudover kan I klæde jer ud i fantastisk spillertøj, der fremhæver jeres holdånd - vælg selv farve på tøj og tryk ud fra vores forskellige prædefinerede standarder.

REPRÆSENTER DIN LOKALE KLUB

FORDELE FOR HELE HOLDEt

Som holdkaptajn på et officielt RC Klubhold kan du booke hjemmekampe i hele sæsonperioden. Derudover opnår holdet en rabat på 200 kr. på tilmelding til Lunar Ligaen, da RC er en officiel DPF medlemsklub. Alle spillere på holdet får et fuldt medlemskab til alle Racket Club centre, gældende i 4 måneder.

Med et klubholdsmedlemskab i Racket Club kan den enkelte spiller booke baner hele 90 dage frem i tiden med en fast besparelse på mindst 20 kr. pr. booket time. Som medlem af Racket Club får man også tre timers gratis parkering i alle vores centre samt en rabat på 100 kr. på sin personlige DPF spillerlicens.

I Racket Club har vi til efterårssæsonen 2024 følgende tre pakker:

Standard Pakken
Med Standard får du alt, hvad du skal bruge: tøj og medlemskaber. Holdet får rabat på tilmelding til Lunar Ligaen og fuldt medlemskab til Racket Club i 4 måneder. Dette inkluderer muligheden for at booke baner 90 dage frem med besparelser, gratis parkering og rabat på DPF spillerlicens. Hver spiller modtager en komplet tøjpakke med 2 T-shirts, 1 par shorts og sokker med eget holdlogo.

VAMOS+ Pakken
Med VAMOS+ får du den ultimative oplevelse før, under og efter padel. For 2.650,- pr. person får du 4 måneders VAMOS+ medlemskab, rabat på DPF spillerlicens, mulighed for at booke hjemmekampe 150 dage frem, og en komplet tøjpakke. Der er også mulighed for custom holdlogo og sponsortryk på t-shirts, samt rabat gennem Dansk Padel Forbund.

Lite Pakken
Lite er den økonomiske løsning til 799,- pr. person, der giver dig et 4 måneders medlemskab, rabat på DPF spillerlicens, mulighed for at booke hjemmekampe 150 dage frem og 1 t-shirt pr. spiller med eget holdlogo. Ideel for dem, der ønsker det væsentlige til en god pris, med fordelene ved Dansk Padel Forbund rabat.

Alt det med småt...

Regler og priser

For at deltage som et RC Klubhold er der nogle vigtige regler og detaljer, du skal være opmærksom på. Dit klubholdmedlemskab dækker en periode på 4 måneder (uagtet hvilken pakke ud har valgt) og har en samlet værdi fra 396,- inklusive moms til hele 1.796,- inklusiv moms for VAMOS+ pakken. Tøjpakken, der er inkluderet, i både Standard-pakken og VAMOS+pakken omfatter 2 t-shirts, 1 par shorts og en pakke sokker, og har en samlet salgsværdi på 1.350,- inklusive moms.

Når hele dit hold er tilmeldt og har betalt tilmeldingsgebyret, vil alle holdmedlemmer få tildelt et Klubholdsmedlemskab eller VAMOS+ på deres MATCHi-profil. Hvis medlemmer allerede har et aktivt medlemskab, vil det eksisterende medlemskab blive fjernet og erstattet med Klubholdsmedlemskabet eller VAMOS+ automatisk.

Betaling foregår via faktura, der sendes til holdkaptajnen, med betaling inden sæsonen starter. Dette sikrer, at vi har god tid til at bestille tøj i de rigtige størrelser og sikre, at jeres unikke holdlogo og eventuelle sponsortryk kommer på tøjet, så I er helt klar til kamp på første kampdag! Dermed betaler holdkaptajnen for hele holdet upfront for at sikre, at hele holdet er med fra start! Hvert hold kan maksimalt have 12 spillere.

Når I spiller jeres holdkampe, skal I bære jeres klubtøj. Det er ikke tilladt for kaptajnen at bruge sine unikke bookingbeføjelser til andet end planlægning og booking af holdets officielle hjemmebanekampe. Overtrædelse af denne regel kan medføre, at Racket Club opsiger aftalen mellem klubholdet og Racket Club. Eventuelle bookinger vil blive slettet uden varsel.

Når det kommer til sponsortryk, er det valgfrit for holdet, om I ønsker yderligere tryk efter modtagelse af klubtøjet fra os. Vores partner, Trykeksperten, står klar til at hjælpe med yderligere tryk, naturligvis for beregning ved mindre man har vagt VAMOS+ pakken hvor et sponsoetryk er inkluderet på t-shirts. Hvis I har en lokal sponsor, der ønsker at støtte jer, er det naturligvis muligt! Vi forbeholder os dog retten til at diskvalificere visse sponsorer, der kan anses som politiske, krænkende/stødende eller som værende i direkte strid eller konkurrence med vores allerede eksisterende officielle sponsorer.

Husk vi er kun en mail væk - skriv til os på support@racketclub.dk, hvis der er spørgsmål af nogen art.

Deltag i vores introhold og få den perfekte start på din padelrejse!

Book din plads nu