Her skaber vi sammen

fremtidens padelstjerner

FAST UNGDOMSTRÆNING

Velkommen til Racket Club Ungdomsakademi! Her kan unge padelspillere i alderen 5 til 16 år deltage i ugentlig træning med jævnaldrende. Vi er dedikerede til at skabe de optimale rammer for fremtidens padelstjerner, og vores målsætning er at gøre padel til en folkesport i Danmark.

Vi tror på, at ungdommen er nøglen til at nå vores mål, og derfor tilbyder vi de bedst mulige forhold i vores ungdomsakademi. Du vil træne en time to gange om ugen på holdene U10, U12, U14 eller U16, sammen med vores dygtige trænere. Træningstidspunktet ligger altid mellem kl. 16.00 og 20.00, så det passer ind i din hverdag.

Tøv ikke med at tage det første skridt på din padelrejse og bliv en del af Racket Club Ungdomsakademi!

TILMELD DIG KLØVERTILMELD DIG TAASTRUP

Padel på alle niveauer

Vores ungdomsakademi tilbyder en spændende padeloplevelse for alle. Vores erfarne trænere vil tage dig igennem alle padelslag og hjælpe dig med at forbedre dit spil gennem træning, spil og kamp. Vi tilbyder niveauinddelt træning, så uanset om du er nybegynder eller mere erfaren, vil du blive udfordret og have det sjovt. Vores trænerteam sørger for et positivt og trygt træningsmiljø, hvor alle er velkomne. Holdene er begrænset til 16 spillere og hver træning ledes af mindst en cheftræner og en assistenttræner. Træningen foregår en gang om ugen i tidsrummet mellem kl. 16:00 og 20:00.

TILMELD DIG KLØVERTILMELD DIG TAASTRUP

Spil med året rundt!

Vi er stolte af at kunne præsentere Racket Club Ungdomsakademi - et akademi for unge i alderen 7 til 16 år, som vil give dig mulighed for at lære og udvikle dig som padelspiller i et sjovt og udfordrende miljø. Vi har inddelt året i fire sæsoner - Forår, Sommer, Efterår og Vinter - hver med en introaften og sæsonafslutning, samt masser af spændende træninger og aktiviteter imellem. Uanset om du er en erfaren spiller eller lige er begyndt, er du velkommen til at deltage i vores ungdomsakademi. Vi tilbyder niveauinddelt træning og ønsker at skabe en tryg og positiv atmosfære for alle vores spillere. Træningstidspunkterne ligger altid mellem kl. 16.00 og 20.00, så du kan nemt få tid til at være med i akademiet. Vi glæder os til at se dig på banen!

TILMELD DIG KLØVERTILMELD DIG TAASTRUP

Gratis første gang
TIL ÅBENT HUS

Få en gratis padel-prøvetræning og tag en ven eller søskende med til en sjov og uforpligtende introduktion til akademiet. Vi ønsker at gøre det nemt for dig at prøve padel og opdage hvor sjovt og udfordrende det kan være. For at booke din gratis prøvetræning og tage en ven eller søskende med, skal du blot kontakte din lokale akademileder via mail, som du kan finde ved at klikke på linket nedenfor. Vi glæder os til at se dig på banen!

KLØVER ÅBENT HUSTAASTRUP ÅBENT
FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hvis jeg ikke har prøvet padel før?

Velkommen til RC Ungdomsakademi, hvor vores trænere er klar til at guide dig, uanset om du er helt ny eller har erfaring med padel. Vi tilbyder hold på alle niveauer og på tværs af årgangene, så du kan finde et hold, der passer til dig. Du er velkommen til at deltage i en gratis prøvetræning for at opleve padel og finde ud af, om det er noget for dig, før du beslutter dig for at tilmelde dig holdet.

Kan jeg få en prøvetræning, før jeg melder mig ind?

Selvom det er rigtig spændende at prøve kræfter med padel, er det vigtigt, at vi får en skriftlig besked på forhånd, hvis du ønsker at deltage i en prøvetræning eller tage en ven eller familiemedlem med. På den måde kan vi sikre, at der er plads på holdet og at trænerne kan give dig og alle andre den bedst mulige træning. Derfor beder vi dig venligst om at sende en mail til ungdomsakademi@racketclub.dk, før du møder op til træning, så vi kan aftale nærmere. Vi glæder os til at høre fra dig og til at se dig på banerne i vores ungdomsakademi, men husk, at det er vigtigt med en foregående aftale med din lokale akademichef.

Hvor mange elever er der på akademiet?

Racket Club Ungdomsakademi tilbyder unge padelspillere i alderen 6 til 18 år på tværs af årgangene U10, U12, U15 og U18 de ideelle rammer for at udvikle deres padelfærdigheder og blive fremtidens padelstjerner. Vores målsætning er at gøre padel til en folkesport i Danmark, og derfor har vi hold for alle niveauer og tilbyder en gratis prøvetræning for alle, der ønsker at afprøve padel. Hver årgang rummer op til 16 spillere på hvert center, og der er fire sæsoner i løbet af året. Kontakt din lokale akademichef for mere information og kom med på holdet!

Hvem er akademiets trænere?

Vores trænere på RC Ungdomsakademi består af både dygtige cheftrænere og hjælpetrænere, der alle arbejder under kyndig vejledning af den lokale akademichef. Vores cheftrænere har alle gennemgået uddannelse på det internationalt anerkendte trænerakademi, Hello Padel Academy, mens vores hjælpetrænere har taget vores interne instruktøruddannelse hos Racket Club. Vi sikrer på denne måde, at vores trænere er i stand til at undervise på alle niveauer og give vores unge padelspillere den bedste mulige træning. Kontakt din lokale akademichef for mere information.

Kan jeg melde mig ud af akademiet?

På Racket Club Ungdomsakademi betaler alle deltagere for en hel sæson ad gangen. Der er desværre ingen refundering, så det er vigtigt at benytte muligheden for en gratis prøvetræning, hvis du er i tvivl om, om padel er noget for dig, før du tilmelder dig. Ønsker du at melde dig ud, skal du blot lade være med at forny dit kontingent.

Får elever i ungdomsakademiet fordele i Racket Club?

Som en del af akademiet vil du automatisk blive medlem af Racket Club, og du kan finde information om medlemskabets fordele lige her.

Har alle trænere en børneattest?

I Racket Club sørger vi altid for at tilbyde sikre og trygge rammer for alle deltagere. Derfor har alle vores trænere en børneattest. Ønsker du mere information om dette, er du velkommen til at kontakte din lokale akademichef.

Deltag i vores introhold og få den perfekte start på din padelrejse!

Book din plads nu