RACKET CLUB U25

til næste niveau

FREMTIDEN ER NU!

Vores U25-initiativ har et klart formål: at fremme dansk padel og dyrke ungdommen som fremtidens padelstjerner. Vi ønsker at skabe et springbræt mellem vores ungdomsakademi og vores elitehold, og med U25 får vi præcis denne mulighed. U25-holdet er dedikeret til talentfulde unge padelspillere i alderen 18-25 år, som har en passion for spillet og et brændende ønske om at forbedre sig.

For at blive en del af holdet er det vigtigt at være ambitiøs og spille flere gange om ugen. Træningen finder sted to gange om ugen i alle Racket Club centre. Hver træning dækker over 2-timers sessioner, der afholdes på to forskellige ugedage. Hver træningssession består af 6 spillere, som spiller på 2 baner. Således roterer de 6 spillere mellem træning med fire spillere på én bane (kampspil) og to spillere med undervisning af den lokale cheftræner (teknisk og taktisk undervisning). Der er en fin balance mellem kamp og træning, der hjælper spillerne med at udvikle deres færdigheder og konkurrenceevne.

EN DEL AF NOGEt STØRRE

Bliv en del af u25

Prisen for en halvsæson med 40 træninger hver på 2 timer er 2500 kr. inklusiv moms. Altså samlet set kun 31,25,- i timen for samlet set 80 timers undervisning/kamptræning over 20 uger.

Som spiller på U25-holdet får du et medlemskab til Racket Club, der gælder i 6 måneder, og som giver dig adgang til alle vores centre. Medlemskabet giver dig mulighed for at booke baner op til 45 dage frem i tiden med en fast besparelse på op til 60 kr. pr. booket time. Du vil også nyde godt af 15% rabat i vores shop på tøj, bat og tilbehør samt tre timers gratis parkering i alle vores centre og en rabat på 100 kr. på din personlige DPF spillerlicens.

Hertil modtager alle U25-spillere hver sæson en komplettøjpakke med holdtøj. Denne pakke dækker over:

1stk RCxBjorn Borg Hoodie
1stk RCxBjorn Borg T-shirt (med holdlogo)
1stk RCxBjorn Borg Shorts
3 par Bjorn Borg sokker


Vi forventer, at vores U25-spillere er dedikerede og møder op til træning regelmæssigt. Det er vigtigt at opretholde det gode fællesskab og den gensidige støtte blandt holdmedlemmerne. Vi tror på, at denne dedikation og fællesskabsånd vil bidrage til væksten af både individuelle talenter og holdet som helhed.

TILMELD DIG U25 IDAG

Deltag i vores introhold og få den perfekte start på din padelrejse!

Book din plads nu