OPRET DIN GRATIS PROFIL idag

Du er nu kun 3 steps fra at starte din padel-rejse!

I Racket Club anvender vi bookingsystemet MATCHi. Med en profil på MATCHi kan du booke i alle vores centre, tilmelde dig træning og oprette medlemskaber og meget meget mere.

Step 01
Step 03
Step 02
Sign up illustration
STEP 01
DOWNLOAD MATCHi!

På App Store og Google Play kan du downloade MATCHi appen gratis.

MATCHi kan også tilgås via hjemmesiden matchi.se, men vi i Racket Club anbefaler på det varmeste at du downloader appen til din smartphone for at få den bedste brugeroplevelse fra starten.

STEP 02
OPRET DIN PROFIL

Når appen er hentet til din smartphone vil du blive guidet igennem oprettelsesprocessen. Her vil du blive bedt om at bekræfte din email og indtaste et betalingskort.

MATCHi håndterer alle betalinger og eventuelle refunderinger, så du har alt samlet et sted.

Vi anbefaler at du også udfylder dit telefonnummer så vores lokale personale let kan få fat i dig hvis der skulle være sket noget der måtte forhindre din booking.

Submit illustration
42 votes illustration
STEP 03
BOOK I RACKET CLUB!

Når din profil er oprettet korrekt, din email er bekræftet og dit betalingskort er indtastet er du klar til at booke! Alle Racket Club centre er at finde i MATCHi, hvor du med en normal profil har mulighed for at booke op til 14 dage frem i tiden.

Hvis du måtte ønske at kunne booke længere frem i tiden kan du med fordel læse mere om vores medlemskab der blandt andet giver dig mulighed for at booke hele 45 dage frem i tiden med en fast rabat.

BLIV MEDLEM I RACKET CLUB